Principles of maize silaging
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F18%3AN0000199" target="_blank" >RIV/00027014:_____/18:N0000199 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://vuzv.cz/_privat/18198.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/18198.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Principy silážování kukuřice
Original language description
V příspěvku jsou popsány hlavní principy silážování kukuřice a funkce jednotlivých složek, které se přidávají do siláží pro vylepšení fermentačního procesu.
Czech name
Principy silážování kukuřice
Czech description
V příspěvku jsou popsány hlavní principy silážování kukuřice a funkce jednotlivých složek, které se přidávají do siláží pro vylepšení fermentačního procesu.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů