All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Factors influencing the qualitative parameters of silages

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F07%3A%230000756" target="_blank" >RIV/00027014:_____/07:#0000756 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Faktory ovlivňující kvalitativní ukazatele silážovaných krmiv

  • Original language description

    V provozních podmínkách byl sledován vliv silážních aditiv na kvalitativní ukazatele jetelotravních siláží. Posuzováno bylo jednak celkové zatřídění a zařazení do tříd jakosti podle fermentačního procesu. U silážovaných krmiv bylo potvrzeno, že aditiva mají pozitivní vliv na fermentační proces a tím i na celkovou kvalitu siláží. Tento pozitivní vliv byl ještě více patrný na zatřídění do třídy fermentace. Vysoký obsah vlákniny u sledovaných silážovaných krmiv zhoršoval fermentační výsledky i celkovou jakost siláží.

  • Czech name

    Faktory ovlivňující kvalitativní ukazatele silážovaných krmiv

  • Czech description

    V provozních podmínkách byl sledován vliv silážních aditiv na kvalitativní ukazatele jetelotravních siláží. Posuzováno bylo jednak celkové zatřídění a zařazení do tříd jakosti podle fermentačního procesu. U silážovaných krmiv bylo potvrzeno, že aditiva mají pozitivní vliv na fermentační proces a tím i na celkovou kvalitu siláží. Tento pozitivní vliv byl ještě více patrný na zatřídění do třídy fermentace. Vysoký obsah vlákniny u sledovaných silážovaných krmiv zhoršoval fermentační výsledky i celkovou jakost siláží.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GH - Nutrition of farm animals

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Výkrm skotu a nové metody hodnocení konzervovaných krmiv

  • ISBN

    978-80-903142-9-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    29-33

  • Publisher name

    VÚCHS

  • Place of publication

    Rapotín

  • Event location

    Pohořelice

  • Event date

    Sep 6, 2007

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article