All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

When silage maize, pay attention to Maillard's reaction

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F22%3AN0000027" target="_blank" >RIV/00027014:_____/22:N0000027 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://vuzv.cz/_privat/22027.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/22027.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Při silážování kukuřice pozor na Maillardovu reakci

  • Original language description

    Cílem pokusu bylo u kukuřice, sklízené na hranici obsahu sušiny 30 %, ověřit účinnost vybraných nových biologických a chemických silážních přípravků. Na hodnoty vyšší než 40 °C, které jsou indikátorem Maillardovy reakce, se teplota siláží dostala po 30 dnech a udržela se 19 dnů. Po celou dobu fermentace se teploty u žádné varianty nevychýlili o více než ±1 °C. V ukazatelích kvality fermentace siláží nebyly rozdíly mezi variantami statisticky významné. S narůstající dobou testu aerobní stability významně klesal u všech variant poměr obsahu kyseliny mléčné k těkavým mastným kyselinám, a to se zvyšujícím se obsahem kyseliny octové, především u kontrolní siláže bez silážního přípravku.

  • Czech name

    Při silážování kukuřice pozor na Maillardovu reakci

  • Czech description

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2022

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Krmivářství

  • ISSN

    1212-9992

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    26

  • Issue of the periodical within the volume

    1

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    16-18

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database