Methods of ageing beef
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F22%3AN0000194" target="_blank" >RIV/00027014:_____/22:N0000194 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://vuzv.cz/_privat/22195.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/22195.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Způsoby zrání hovězího masa
Original language description
Práce se zabývá analýzou významu procesu zrání masa, které je v případě hovězího zcela zásadní pro finální technologické a organoleptické vlastnosti. Jsou rozebírány tři základní způsoby zrání, mokré, suché a použití semipermeabilních obalů, včetně výhod či nedostatků, které dané metody přinášejí.
Czech name
Způsoby zrání hovězího masa
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů