All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Fermentation and aerobic degradation of silage

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F24%3A10005927" target="_blank" >RIV/00027014:_____/24:10005927 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Fermentace a aerobní degradace siláží

  • Original language description

    Přednáška na semináři &quot;Správné postupy konzervace siláží a senáží v jámách&quot;. Uskutečnila se v Humpolci 21.3.2024. Řešené okruhy témat:Rychlost tvorby fermentačních kyselin, rychlost snížení pH po uzavření jámy, rychlost okyselení siláže při použití inokulantů - rozdíl mezi inokulovanou siláží a spontánní fermentací; teplotaFermentační ztráty, čím jsou způsobeny, jak jsou vysoké, C02Optimální obsah kyselin v hotové siláži a jejich významAerobní degradace - Rizikové faktory na stěně otevřené silážeRizikové faktory - Alkoholy, plísně (mykotoxiny), kvasinky atd., Mohou vznikat alkoholy i ve výborně zhutněné siláži (anaerobní prostředí)?

  • Czech name

    Fermentace a aerobní degradace siláží

  • Czech description

    Přednáška na semináři &quot;Správné postupy konzervace siláží a senáží v jámách&quot;. Uskutečnila se v Humpolci 21.3.2024. Řešené okruhy témat:Rychlost tvorby fermentačních kyselin, rychlost snížení pH po uzavření jámy, rychlost okyselení siláže při použití inokulantů - rozdíl mezi inokulovanou siláží a spontánní fermentací; teplotaFermentační ztráty, čím jsou způsobeny, jak jsou vysoké, C02Optimální obsah kyselin v hotové siláži a jejich významAerobní degradace - Rizikové faktory na stěně otevřené silážeRizikové faktory - Alkoholy, plísně (mykotoxiny), kvasinky atd., Mohou vznikat alkoholy i ve výborně zhutněné siláži (anaerobní prostředí)?

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2024

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů