Legumes and their uses
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F24%3A10006167" target="_blank" >RIV/00027014:_____/24:10006167 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://vuzv.cz/_privat/24185.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/24185.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Luskoviny a jejich využití
Original language description
Dne 5. prosince 2024 se ve Výzkumném ústavu živočišné výroby v. v. i. uskutečnil workshop „Luskoviny a jejich využití“ pořádané pracovníky oddělení výživy a krmení hospodářských zvířat a Českou akademií zemědělských věd, kde byly představeny výsledky řešení projektů „Domácí bílkovinné plodiny ve výživě skotu (NAZV; QK21010344)“ a „Dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace (MZE-RO0723)“. Byly uvedeny přednášky: „Kvalitativní parametry hrachu, bobu, lupiny úzkolisté a žluté z pokusů ve VÚŽV“; „Výsledky pokusu s bobem v Cetkovicích“; „Předběžné výsledky pokusů na luskovinách na pracovišti NutriVet, s.r.o. ve Velkých Opatovicích“; „Kvalitativní parametry píce pohanky a béru pěstovaných jako meziplodiny“ a „Výnosový potenciál píce amarantu – porovnání dvou let pěstování“.
Czech name
Luskoviny a jejich využití
Czech description
Dne 5. prosince 2024 se ve Výzkumném ústavu živočišné výroby v. v. i. uskutečnil workshop „Luskoviny a jejich využití“ pořádané pracovníky oddělení výživy a krmení hospodářských zvířat a Českou akademií zemědělských věd, kde byly představeny výsledky řešení projektů „Domácí bílkovinné plodiny ve výživě skotu (NAZV; QK21010344)“ a „Dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace (MZE-RO0723)“. Byly uvedeny přednášky: „Kvalitativní parametry hrachu, bobu, lupiny úzkolisté a žluté z pokusů ve VÚŽV“; „Výsledky pokusu s bobem v Cetkovicích“; „Předběžné výsledky pokusů na luskovinách na pracovišti NutriVet, s.r.o. ve Velkých Opatovicích“; „Kvalitativní parametry píce pohanky a béru pěstovaných jako meziplodiny“ a „Výnosový potenciál píce amarantu – porovnání dvou let pěstování“.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK21010344" target="_blank" >QK21010344: Effective resources of proteins in nutrition of cattle</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2024
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
VÚŽV, v.v.i.; Praha Uhříněves
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
29
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce