What is to be expected from the classification of pig carcasses according to the EU standards
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008585" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008585 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Co lze očekávat od hodnocení jatečných prasat podle zásad Evropské unie
Original language description
Byly hodnoceny početné soubory jatečných prasat od pěti producentů v České republice. U porážkové hmotnosti a podílu svaloviny v jatečném těle se neprojevily mezi jednotlivými producenty výraznější rozdíly. Prokázal se úzký vztah mezi uvedenými ukazateli.
Czech name
Co lze očekávat od hodnocení jatečných prasat podle zásad Evropské unie
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006262" target="_blank" >EP0960006262: Prediction of lean tissue percentage in the carcass and procedures for improving of fattening capacity and carcass value in pigs.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Farmář
ISSN
1210-9789
e-ISSN
—
Volume of the periodical
5
Issue of the periodical within the volume
12
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
68-70
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—