The comparison of fattening ability, carcass value and meat quality of several pig breeds and cross-breds
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008751" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008751 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Porovnání výkrmnosti, jatečné hodnoty a kvality masa několika plemen a kříženců prasat
Original language description
Z hlediska ukazatelů výkrmnosti a jatečné hodnoty, analýz a senzorického hodnocení masa byly porovnáváni plemena - kříženci prasat:obojího pohlaví BU, BUxL, (BUxL)xH, (BUxL)xLW, (BUxL)x(BLxD), (BUxL)xČVM a kanečci (BUxL)xČVM. Nejlepší konverse krmiva, den
Czech name
Porovnání výkrmnosti, jatečné hodnoty a kvality masa několika plemen a kříženců prasat
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GI - Farm animal breeding and farm animal pedigree breeding
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP7114" target="_blank" >EP7114: Effect of genetic construction on quality marks and economic production of pork pigs.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Nový venkov
ISSN
1211-7919
e-ISSN
—
Volume of the periodical
3
Issue of the periodical within the volume
12
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
9-10
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—