Manual of critical control points for pasteurised frozen human milk
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A8P006852" target="_blank" >RIV/00027022:_____/03:8P006852 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Příručka kritických bodů pro pasterované zmražené lidské mléko
Original language description
Byl zpracován systém kritických bodů a vypracována příručka pro bezpečnou produkci pasterovaného zmraženého mateřského mléka v mléčné bance FNHK
Czech name
Příručka kritických bodů pro pasterované zmražené lidské mléko
Czech description
Byl zpracován systém kritických bodů a vypracována příručka pro bezpečnou produkci pasterovaného zmraženého mateřského mléka v mléčné bance FNHK
Classification
Type
Z<sub>x</sub> - Unclassified - Trial operation, verified technology, variety, breed
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
Příručka kritick. bodů PKB FNHK
Numerical identification
—
Technical parameters
Příručka a provedené analýzy rizika minimalizují mikrobiální, fyzikální a chemická rizika při přípravě mateřského pasterovaného zmraženého mléka, pokrmu zejména pro nedonošené děti na novorozeneckých oddělení porodnic.
Economical parameters
Příručka umožňuje provoz mléčné banky FNHK.
Application category by cost
—
Owner IČO
00179906
Owner name
Fakultní nemocnice Hradec Králové
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)
Licence fee requirement
—
Web page
—