All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Application of PCR method for the detection of cow milk in goat´s cheeses

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F05%3A8P006813" target="_blank" >RIV/00027022:_____/05:8P006813 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Aplikace metody PCR pro průkaz přítomnosti kravského mléka v kozích sýrech

  • Original language description

    Článek se zabývá metodou PCR pro detekci kravského mléka v kozích sýrech. Detekční limit metody 1% byl určen za použití modelových vzorků obsahujících definovaná množství kravských a kozích sýrů. Metoda byla použita ke kontrole deklarovaného složení u 17vzorků kozích sýrů z tržní sítě. Přídavek kravského mléka byl detekován ve 3 vzorcích. Metoda je vhodná pro specifickou a citlivou detekci kravského mléka v kozích sýrech.

  • Czech name

    Aplikace metody PCR pro průkaz přítomnosti kravského mléka v kozích sýrech

  • Czech description

    Článek se zabývá metodou PCR pro detekci kravského mléka v kozích sýrech. Detekční limit metody 1% byl určen za použití modelových vzorků obsahujících definovaná množství kravských a kozích sýrů. Metoda byla použita ke kontrole deklarovaného složení u 17vzorků kozích sýrů z tržní sítě. Přídavek kravského mléka byl detekován ve 3 vzorcích. Metoda je vhodná pro specifickou a citlivou detekci kravského mléka v kozích sýrech.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QC1111" target="_blank" >QC1111: Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2005

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Celostátní přehlídka sýrů 2005. Sborník přednášek semináře Mléko a sýry 2005.

  • ISBN

    80-86238-48-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    155-159

  • Publisher name

    Česká společnost chemická Praha

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Praha

  • Event date

    Jan 1, 2005

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article