All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Naked oat and its application in foods

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F06%3AE0004016" target="_blank" >RIV/00027022:_____/06:E0004016 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/25328859:_____/06:E0004016 RIV/16193296:_____/06:E0004016

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    angličtina

  • Original language name

    Naked oat and its application in foods

  • Original language description

    The utilization of naked oat is a parto of the research project"Food and food supplements development on the base of cereals". The attention was paid to naked oat utilization from the point of view of breeding, cultivation, agricultural properties and food utilization in bakery products, healthy food products and malting. The flakes and flours were preparde fromnaked oat and malted oat and these raw materials were apllied into various types of food products. The fermnted products based on naked oat focused on the patients with lactose intolerance and milk protein allergy were developed as well.

  • Czech name

    Bezpluchý oves a jeho aplikace v potravinách

  • Czech description

    Námětem příspěvku je využití bezpluchého ovsa z hlediska pěstování, šlechtění, agrotechnických vlastností a potravinářství. Vločky a mouky byly připraveny ze zrna bezpluchého ovsa a sladovaného ovsa a tento základní materiál byl použit do různých typů potravinářských výrobků. Byly také navrženy fermentované výrobky zaměřené na populaci s laktózovou intolerancí, alergií na mléčné bílkoviny.

Classification

  • Type

    A - Audiovisual production

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QF3291" target="_blank" >QF3291: Food and food supplemets development on the base of cereals</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • ISBN

  • Place of publication

  • Publisher/client name

  • Version

    Neuveden

  • Carrier ID