Occurence of Squalene and Cholesterol in Various Species of Czech Freshwater Fish
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F07%3A8P008526" target="_blank" >RIV/00027022:_____/07:8P008526 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Occurence of Squalene and Cholesterol in Various Species of Czech Freshwater Fish
Original language description
Squalene and cholesterol content in different freshwater fish species was estimated and compared with the content of these matters in saltwater fish and other squalene sources used in food products..
Czech name
Výskyt skvalenu a cholesterolu v různých druzích sladkovodních ryb
Czech description
Byl zjištěn obsah skvalenu a cholesterolu v různých druzích sladkovodních ryb, srovnán s obsahem těchto látek v mořských rybách a dalších potravinářsky využitelných zdrojích skvalenu.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Volume of the periodical
25
Issue of the periodical within the volume
4
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
6
Pages from-to
195-201
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—