All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Thermally macerated grape-juice with adition of l-ascorbic acid

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F11%3A00000221" target="_blank" >RIV/00027022:_____/11:00000221 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/62156489:43510/11:00174152 RIV/67179843:_____/11:00422843 RIV/00216224:14110/11:00065676

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Termomacerovaný hroznový mošt s přídavkem kyseliny L-askorbové

  • Original language description

    Úkolem tohoto užitného vzoru bylo najít způsob, jak zvýšit obsah a stabilitu biologicky aktivních antioxidantů ve vyrobeném hroznovém moštu. Koncentrace a stabilita se významně zvyšuje přídavkem kyseliny L-askorbové a termomaceračním ošetření drtě hroznů. Termomacerovaný hroznový mošt s přídavkem kyseliny L-askorbové obsahuje minimálně 1 mg kyseliny L-askorbové v 1 litru termomacerovaného hroznového moštu.

  • Czech name

    Termomacerovaný hroznový mošt s přídavkem kyseliny L-askorbové

  • Czech description

    Úkolem tohoto užitného vzoru bylo najít způsob, jak zvýšit obsah a stabilitu biologicky aktivních antioxidantů ve vyrobeném hroznovém moštu. Koncentrace a stabilita se významně zvyšuje přídavkem kyseliny L-askorbové a termomaceračním ošetření drtě hroznů. Termomacerovaný hroznový mošt s přídavkem kyseliny L-askorbové obsahuje minimálně 1 mg kyseliny L-askorbové v 1 litru termomacerovaného hroznového moštu.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QI91B094" target="_blank" >QI91B094: Grape juices from given sort of vine with health benefit</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    22454

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., CZ Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Lednice, CZ Masarykova univerzita, Brno, CZ Ústav systémové biologie a ekologie AV ČR, v.v.i., České Budějovice, CZ Vinařství Valtice s.r.o.,Valtice CZ

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence