Thermally macerated grape-juice with adition of l-ascorbic acid
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F11%3A00000221" target="_blank" >RIV/00027022:_____/11:00000221 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/62156489:43510/11:00174152 RIV/67179843:_____/11:00422843 RIV/00216224:14110/11:00065676
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Termomacerovaný hroznový mošt s přídavkem kyseliny L-askorbové
Original language description
Úkolem tohoto užitného vzoru bylo najít způsob, jak zvýšit obsah a stabilitu biologicky aktivních antioxidantů ve vyrobeném hroznovém moštu. Koncentrace a stabilita se významně zvyšuje přídavkem kyseliny L-askorbové a termomaceračním ošetření drtě hroznů. Termomacerovaný hroznový mošt s přídavkem kyseliny L-askorbové obsahuje minimálně 1 mg kyseliny L-askorbové v 1 litru termomacerovaného hroznového moštu.
Czech name
Termomacerovaný hroznový mošt s přídavkem kyseliny L-askorbové
Czech description
Úkolem tohoto užitného vzoru bylo najít způsob, jak zvýšit obsah a stabilitu biologicky aktivních antioxidantů ve vyrobeném hroznovém moštu. Koncentrace a stabilita se významně zvyšuje přídavkem kyseliny L-askorbové a termomaceračním ošetření drtě hroznů. Termomacerovaný hroznový mošt s přídavkem kyseliny L-askorbové obsahuje minimálně 1 mg kyseliny L-askorbové v 1 litru termomacerovaného hroznového moštu.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QI91B094" target="_blank" >QI91B094: Grape juices from given sort of vine with health benefit</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
22454
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., CZ Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Lednice, CZ Masarykova univerzita, Brno, CZ Ústav systémové biologie a ekologie AV ČR, v.v.i., České Budějovice, CZ Vinařství Valtice s.r.o.,Valtice CZ
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence