Process for producing thermo-macerated must with addition of L-ascorbic acid
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14110%2F16%3A00087681" target="_blank" >RIV/00216224:14110/16:00087681 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/62156489:43510/16:43910569 RIV/00027022:_____/16:00000624
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Způsob výroby termomacerovaného hroznového moštu s přídavkem kyseliny L-askorbové
Original language description
Způsob výroby termomacerovaného hroznového moštu s přídavkem kyseliny L-askorbové probíhá tak, že kyselina L-askorbová se přidá v minimálním množství l mg na l kg hroznů nebo do hroznové drti, přičemž tato směs se termomaceruje po dobu minimálně l minuty při minimální teplotě 50 °C. Termomacerované hrozny s přídavkem kyseliny L-askorbové nebo termomacerovaná hroznová drť se po zchlazení lisují a získaný tennomacerovaný mošt s přídavkem kyseliny L-askorbové se ošetří konzervací.
Czech name
Způsob výroby termomacerovaného hroznového moštu s přídavkem kyseliny L-askorbové
Czech description
Způsob výroby termomacerovaného hroznového moštu s přídavkem kyseliny L-askorbové probíhá tak, že kyselina L-askorbová se přidá v minimálním množství l mg na l kg hroznů nebo do hroznové drti, přičemž tato směs se termomaceruje po dobu minimálně l minuty při minimální teplotě 50 °C. Termomacerované hrozny s přídavkem kyseliny L-askorbové nebo termomacerovaná hroznová drť se po zchlazení lisují a získaný tennomacerovaný mošt s přídavkem kyseliny L-askorbové se ošetří konzervací.
Classification
Type
P - Patent
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
306301
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
Oct 12, 2016
Owner name
Mendlova univerzita v Brně, Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., Masarykova univerzita, Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v.v.i., Vinařství Valtice, s.r.o.
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence