Czech Food Composition Database
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F13%3A00000380" target="_blank" >RIV/00027022:_____/13:00000380 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Database složení potravin České republiky
Original language description
Je uveden stručný přehled historie tvorby databází složení potravin v ČR. V roce 2007 byl zahájen projekt s cílem tvorby nové české databáze složení potravin (DBSP). Agenda projektu D BSP je zaměřena na sběr, kompilaci dat, jejich dokumen taci podle mezinárodního standardu EuroFIR. V r. 2010 byla na http://www.czfcdb.cz zpřístupněna on-line verze DBSP V aktuální verzi databáze jsou zpřístupněna data pro 418 potravin. Jsou uvedeny možnosti vyhledávání dat. Projekt je realizován ve spolupráci s mezinárodní sítí pro databáze složení potravin EuroFIR.
Czech name
Database složení potravin České republiky
Czech description
Je uveden stručný přehled historie tvorby databází složení potravin v ČR. V roce 2007 byl zahájen projekt s cílem tvorby nové české databáze složení potravin (DBSP). Agenda projektu D BSP je zaměřena na sběr, kompilaci dat, jejich dokumen taci podle mezinárodního standardu EuroFIR. V r. 2010 byla na http://www.czfcdb.cz zpřístupněna on-line verze DBSP V aktuální verzi databáze jsou zpřístupněna data pro 418 potravin. Jsou uvedeny možnosti vyhledávání dat. Projekt je realizován ve spolupráci s mezinárodní sítí pro databáze složení potravin EuroFIR.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů