Method for producing a fermented whey beverages with lactulose.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F13%3A00000448" target="_blank" >RIV/00027022:_____/13:00000448 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/26722861:_____/13:RO48
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Způsob výroby fermentovaného syrovátkového nápoje s laktulosou
Original language description
Vynález setýká způsobu výroby nealkoholických fermentovaných nápojů ze syrovátky a deproteinované syrovátky, které obsahují laktulosu a mají synbiotické (probiotické a prebiotické) vlastnosti.
Czech name
Způsob výroby fermentovaného syrovátkového nápoje s laktulosou
Czech description
Vynález setýká způsobu výroby nealkoholických fermentovaných nápojů ze syrovátky a deproteinované syrovátky, které obsahují laktulosu a mají synbiotické (probiotické a prebiotické) vlastnosti.
Classification
Type
P - Patent
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF4011" target="_blank" >QF4011: Utilization of whey enriched with lactulose using isomeration of lactose that is present in whey, for producion of functional foods.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
304158
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
Oct 16, 2013
Owner name
Výzkumný ústav potravinářský Praha v.v.i., Praha 10, CZ Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o., Praha 6, CZ
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence