All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Technology of whey drinks production

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024411" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024411 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Technologie výroby syrovátkových nápojů

  • Original language description

    Syrovátkové nápoje jsou rozšířené v Evropě v mnoha variacích. Syrovátka obsahuje mnoho složek s různými zdravotními benefity. Esenciální aminokyseliny a neesenciální aminokyselina cystein jsou nejvýznamnějšími složkami syrovátky. Syrovátkové nápoje jsoupovažovány jako zajímavé mléčné produkty pro zákazníky. Technologie výroby syrovátkových nápojů není zatí dobře popsána. Základní vlastnosti a parametry surové syrovátky jsou důležité pro úspěšné použití syrovátky při výrobě fermentovaných nápojů. V tétostudii byly testovány různé syrovátky z polotvrdých a tvrdých sýrů. Závislost každé syrovátky z různých druhů sýra na výrobu syrovátkových nápojů byla pozorována.

  • Czech name

    Technologie výroby syrovátkových nápojů

  • Czech description

    Syrovátkové nápoje jsou rozšířené v Evropě v mnoha variacích. Syrovátka obsahuje mnoho složek s různými zdravotními benefity. Esenciální aminokyseliny a neesenciální aminokyselina cystein jsou nejvýznamnějšími složkami syrovátky. Syrovátkové nápoje jsoupovažovány jako zajímavé mléčné produkty pro zákazníky. Technologie výroby syrovátkových nápojů není zatí dobře popsána. Základní vlastnosti a parametry surové syrovátky jsou důležité pro úspěšné použití syrovátky při výrobě fermentovaných nápojů. V tétostudii byly testovány různé syrovátky z polotvrdých a tvrdých sýrů. Závislost každé syrovátky z různých druhů sýra na výrobu syrovátkových nápojů byla pozorována.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2010

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Celostátní přehlídky sýrů 2010 - Výsledky přehlídek a sborník přednášek konference Mléko a sýry

  • ISBN

    978-80-7080-760-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

  • Publisher name

    VŠCHT Praha

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Praha

  • Event date

    Jan 1, 2010

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article