The Czech Food Composition Database
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F16%3A00000602" target="_blank" >RIV/00027022:_____/16:00000602 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Databáze složení potravin České republiky
Original language description
Příspěvek informuje o Databázi složení potravin České republiky z hlediska organizační struktury, sběru a dokumentace dat a jejich zvěřejnění na internetu. Je představena stručná historie vývoje databazí v zahraničí a v ČR.
Czech name
Databáze složení potravin České republiky
Czech description
Příspěvek informuje o Databázi složení potravin České republiky z hlediska organizační struktury, sběru a dokumentace dat a jejich zvěřejnění na internetu. Je představena stručná historie vývoje databazí v zahraničí a v ČR.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
71
Issue of the periodical within the volume
5
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
118-121
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—