A dry mixture for fortification of fine pastry, confectionery and bakery products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F17%3A00000654" target="_blank" >RIV/00027022:_____/17:00000654 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Suchá směs pro fortifikaci jemného pečiva, cukrárenských a pekárenských výrobků
Original language description
Řešení se týká suché trojsložkové směsi fortifikujících látek pro přípravu jemného pečiva, cukrárenských a pečivárenských výrobků, s vyšší antioxidační aktivitou. Obohacuje dostupné potraviny, které vykazují vyšší antioxidační aktivitu a jsou potřebné zejména pro snížení rizika srdečně cévních chorob, některých typů rakoviny a posílení imunity a obranyschopnosti lidí.
Czech name
Suchá směs pro fortifikaci jemného pečiva, cukrárenských a pekárenských výrobků
Czech description
Řešení se týká suché trojsložkové směsi fortifikujících látek pro přípravu jemného pečiva, cukrárenských a pečivárenských výrobků, s vyšší antioxidační aktivitou. Obohacuje dostupné potraviny, které vykazují vyšší antioxidační aktivitu a jsou potřebné zejména pro snížení rizika srdečně cévních chorob, některých typů rakoviny a posílení imunity a obranyschopnosti lidí.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1610324" target="_blank" >QJ1610324: The study of traditional and new crops as sources antioxidants and other healthful nutrients and their use in food production.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
30531
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Jaroslav Auský MAUZ - výroba s.r.o. PEKAŘSTVÍ NODES, spol. s r.o.
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence