Fortified product with increased content of healthy active substances - No 3
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000053" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000053 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Fortifikovaný výrobek se zvýšeným obsahem zdravotně prospěšných látek – č. 3
Original language description
Fortifikovaný výrobek se zvýšeným obsahem zdravotně prospěšných látek – č. 3 reprezentuje karbanátky s rybím masem. Jde o funkční vzorek. Jedná se o masný výrobek, jehož zvýšená antioxidační aktivita je dána přídavkem výluhu z cibulových slupek.
Czech name
Fortifikovaný výrobek se zvýšeným obsahem zdravotně prospěšných látek – č. 3
Czech description
Fortifikovaný výrobek se zvýšeným obsahem zdravotně prospěšných látek – č. 3 reprezentuje karbanátky s rybím masem. Jde o funkční vzorek. Jedná se o masný výrobek, jehož zvýšená antioxidační aktivita je dána přídavkem výluhu z cibulových slupek.
Classification
Type
G<sub>funk</sub> - Functional sample
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1610324" target="_blank" >QJ1610324: The study of traditional and new crops as sources antioxidants and other healthful nutrients and their use in food production.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
QJ1610324V006
Numerical identification
QJ1610324V006
Technical parameters
Fortifikovaný výrobek se zvýšeným obsahem zdravotně prospěšných látek – č. 3 (Karbanátky s rybím masem) představuje funkční vzorek, který je uskutečněn jako masný výrobek, jehož zvýšená antioxidační aktivita je dána přídavkem výluhu z cibulových slupek.
Economical parameters
Ekonomiské parametry výsledku bude možno vyhodnotit až po delší době od zavedení výrobku do praxe u firem Nodes, Auský a Mauz.
Application category by cost
—
Owner IČO
60076658
Owner name
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, PEKAŘSTVÍ NODES, s.r.o., Jaroslav Auský, MAUZ – výroba s.r.o.
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Licence fee requirement
A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek
Web page
—