XLVIII. Symposium on New Trends in Food Production and Assessment
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000059" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000059 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.czechfoodchem.cz/" target="_blank" >http://www.czechfoodchem.cz/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
XLVIII. Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Original language description
Program symposia je orientován na nové směry ve výrobě a hodnocení potravin se zaměřením na bílkoviny, lipidy, sacharidy, vitaminy, minerální látky, aditiva a kontaminanty. Nedílnou součástí programu jsou rovněž prezentace aktualit z firem a institucí, jejichž činnost s potravinářským průmyslem, jeho kontrolou a výzkumem souvisí. Program letošního, již XLVII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin zahrnoval úvodní blok přednášek na téma „Dvojí kvalita potravin". Symposium bylo uspořádáno formou přednášek a posterů s vydáním sborníku příspěvků v elektronické formě s ISSN a ISBN. Jednacími jazyky symposia jsou čeština, slovenština a angličtina.
Czech name
XLVIII. Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Czech description
Program symposia je orientován na nové směry ve výrobě a hodnocení potravin se zaměřením na bílkoviny, lipidy, sacharidy, vitaminy, minerální látky, aditiva a kontaminanty. Nedílnou součástí programu jsou rovněž prezentace aktualit z firem a institucí, jejichž činnost s potravinářským průmyslem, jeho kontrolou a výzkumem souvisí. Program letošního, již XLVII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin zahrnoval úvodní blok přednášek na téma „Dvojí kvalita potravin". Symposium bylo uspořádáno formou přednášek a posterů s vydáním sborníku příspěvků v elektronické formě s ISSN a ISBN. Jednacími jazyky symposia jsou čeština, slovenština a angličtina.
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Skalský Dvůr, Lísek 52, 593 01 Bystřice n./P.
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
98
Foreign attendee count
4
Type of event by attendee nationality
EUR - Evropská akce