All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

XLVIII. Symposium on New Trends in Food Production and Assessment

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000059" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000059 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.czechfoodchem.cz/" target="_blank" >http://www.czechfoodchem.cz/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    XLVIII. Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • Original language description

    Program symposia je orientován na nové směry ve výrobě a hodnocení potravin se zaměřením na bílkoviny, lipidy, sacharidy, vitaminy, minerální látky, aditiva a kontaminanty. Nedílnou součástí programu jsou rovněž prezentace aktualit z firem a institucí, jejichž činnost s potravinářským průmyslem, jeho kontrolou a výzkumem souvisí. Program letošního, již XLVII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin zahrnoval úvodní blok přednášek na téma „Dvojí kvalita potravin". Symposium bylo uspořádáno formou přednášek a posterů s vydáním sborníku příspěvků v elektronické formě s ISSN a ISBN. Jednacími jazyky symposia jsou čeština, slovenština a angličtina.

  • Czech name

    XLVIII. Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • Czech description

    Program symposia je orientován na nové směry ve výrobě a hodnocení potravin se zaměřením na bílkoviny, lipidy, sacharidy, vitaminy, minerální látky, aditiva a kontaminanty. Nedílnou součástí programu jsou rovněž prezentace aktualit z firem a institucí, jejichž činnost s potravinářským průmyslem, jeho kontrolou a výzkumem souvisí. Program letošního, již XLVII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin zahrnoval úvodní blok přednášek na téma „Dvojí kvalita potravin". Symposium bylo uspořádáno formou přednášek a posterů s vydáním sborníku příspěvků v elektronické formě s ISSN a ISBN. Jednacími jazyky symposia jsou čeština, slovenština a angličtina.

Classification

  • Type

    M - Conference organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40500 - Other agricultural sciences

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Skalský Dvůr, Lísek 52, 593 01 Bystřice n./P.

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    98

  • Foreign attendee count

    4

  • Type of event by attendee nationality

    EUR - Evropská akce