Symposium on new trends in food production and evaluation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F23%3AN0000054" target="_blank" >RIV/00027022:_____/23:N0000054 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.czechfoodchem.cz/subpage6.html" target="_blank" >http://www.czechfoodchem.cz/subpage6.html</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Original language description
Program sympozia byl orientován na nové směry ve výrobě a hodnocení potravin se zaměřením na bílkoviny, lipidy, sacharidy, vitaminy, minerální látky, senzoricky a fyziologicky aktivní látky, přídatné látky (aditiva) a kontaminanty. Program zahrnoval blok zvaných přednášek na téma „Moderní potravinářské technologie – od kvalitních surovin k „chytrým“ potravinám"
Czech name
Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Czech description
—
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Skalský Dvůr
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
75
Foreign attendee count
10
Type of event by attendee nationality
EUR - Evropská akce