Current trends in special nutrition
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000074" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000074 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.vupp.cz/cs/vupp-se-pripojil-k-tydnu-vedy-a-techniky/" target="_blank" >https://www.vupp.cz/cs/vupp-se-pripojil-k-tydnu-vedy-a-techniky/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Současné trendy ve speciální výživě
Original language description
Přednášky v rámci Týdnu vědy na VÚPP v Praze dne 10. 11. 2018. Přednáškový blok v VÚPP určený pro širokou veřejnost na téma Cukry v potravinách – máme se jich bát? dále pak přednáška o Reformulaci potravin a poté přednáška o Bezpečném zacházení s potravinami v kuchyni. Pro návštěvníky byl připraven i doprovodný program, ve kterém nechyběla prohlídka vybraných pracovišť a přístrojů.
Czech name
Současné trendy ve speciální výživě
Czech description
Přednášky v rámci Týdnu vědy na VÚPP v Praze dne 10. 11. 2018. Přednáškový blok v VÚPP určený pro širokou veřejnost na téma Cukry v potravinách – máme se jich bát? dále pak přednáška o Reformulaci potravin a poté přednáška o Bezpečném zacházení s potravinami v kuchyni. Pro návštěvníky byl připraven i doprovodný program, ve kterém nechyběla prohlídka vybraných pracovišť a přístrojů.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů