How to determine gluten in foods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F21%3A1085" target="_blank" >RIV/00027022:_____/21:1085 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jak se stanoví lepek v potravinách
Original language description
Přednáška zaměřená na způsob stanovení lepku v potravinách a potravinářských surovinách. Byly prezentovány poslední výsledky analýz ve VÚPP.
Czech name
Jak se stanoví lepek v potravinách
Czech description
Přednáška zaměřená na způsob stanovení lepku v potravinách a potravinářských surovinách. Byly prezentovány poslední výsledky analýz ve VÚPP.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů