All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Legumes and their germination

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F20%3AN0000003" target="_blank" >RIV/00027022:_____/20:N0000003 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://www.youtube.com/watch?v=hprWrFErDWs" target="_blank" >https://www.youtube.com/watch?v=hprWrFErDWs</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Luštěniny a jejich klíčení

  • Original language description

    Luštěniny jsou nedílnou součástí lidského jídelníčku od pradávna. Obsahují velké množství zdraví prospěšných látek. Jedná se o nutričně bohaté potraviny, které jsou navíc i levné. I přes to je jejich konzumace výrazně pod doporučovaným příjmem. Nejčastějšími důvody odmítání luštěnin jsou zažívací potíže, které jejich konzumace může způsobit, zdlouhavá příprava, a případně senzoricky (chuť, vůně, vzhled) neatraktivní pokrmy. Všechny uvedené důvody lze vyřešit správnou technologickou úpravou - klíčením. Klíčením navíc dochází k zvýšení (vzniku) některých významných nutrientů.

  • Czech name

    Luštěniny a jejich klíčení

  • Czech description

Classification

  • Type

    A - Audiovisual production

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2020

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • ISBN

  • Place of publication

  • Publisher/client name

  • Version

  • Carrier ID