Development of the new foods on the base of hulless barley grain
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F21%3A895" target="_blank" >RIV/00027022:_____/21:895 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/25328859:_____/19:N0000078
Result on the web
<a href="https://library.vukrom.cz/documents/70612?back=https://library.vukrom.cz/authorities/68099&group=3265,44517,35864,64419,64817,70612,58165,59950,49125,56532" target="_blank" >https://library.vukrom.cz/documents/70612?back=https://library.vukrom.cz/authorities/68099&group=3265,44517,35864,64419,64817,70612,58165,59950,49125,56532</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Development of the new foods on the base of hulless barley grain
Original language description
K vývoji nových potravin pro zdravou výživu lidí byly použity tři bezodné ječmenné odrůdy AF Cesar, AF Lucius a KM 2551 s voskovým typem zrna. Obsah užitečných bioaktivních složek (β-glukany, fenoly, minerály atd.), Nutriční vlastnosti a senzorické vlastnosti bulguru a vloček ze suchého a máčeného zrna ječmene byl ovlivněn zejména genetickým původem materiálů a použitými metodami zpracování zrna.
Czech name
Development of the new foods on the base of hulless barley grain
Czech description
K vývoji nových potravin pro zdravou výživu lidí byly použity tři bezodné ječmenné odrůdy AF Cesar, AF Lucius a KM 2551 s voskovým typem zrna. Obsah užitečných bioaktivních složek (β-glukany, fenoly, minerály atd.), Nutriční vlastnosti a senzorické vlastnosti bulguru a vloček ze suchého a máčeného zrna ječmene byl ovlivněn zejména genetickým původem materiálů a použitými metodami zpracování zrna.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
—
Continuities
—
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Proceedings of the 15th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience Prague
ISBN
978-80-88307-04-4
ISSN
2336-6796
e-ISSN
—
Number of pages
186
Pages from-to
180-184
Publisher name
Czech Chemical Society, Prague
Place of publication
Prague
Event location
Prague
Event date
Nov 13, 2019
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—