All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Development of the new foods on the base of hulless barley grain

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F21%3A895" target="_blank" >RIV/00027022:_____/21:895 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/25328859:_____/19:N0000078

  • Result on the web

    <a href="https://library.vukrom.cz/documents/70612?back=https://library.vukrom.cz/authorities/68099&group=3265,44517,35864,64419,64817,70612,58165,59950,49125,56532" target="_blank" >https://library.vukrom.cz/documents/70612?back=https://library.vukrom.cz/authorities/68099&group=3265,44517,35864,64419,64817,70612,58165,59950,49125,56532</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Development of the new foods on the base of hulless barley grain

  • Original language description

    K vývoji nových potravin pro zdravou výživu lidí byly použity tři bezodné ječmenné odrůdy AF Cesar, AF Lucius a KM 2551 s voskovým typem zrna. Obsah užitečných bioaktivních složek (β-glukany, fenoly, minerály atd.), Nutriční vlastnosti a senzorické vlastnosti bulguru a vloček ze suchého a máčeného zrna ječmene byl ovlivněn zejména genetickým původem materiálů a použitými metodami zpracování zrna.

  • Czech name

    Development of the new foods on the base of hulless barley grain

  • Czech description

    K vývoji nových potravin pro zdravou výživu lidí byly použity tři bezodné ječmenné odrůdy AF Cesar, AF Lucius a KM 2551 s voskovým typem zrna. Obsah užitečných bioaktivních složek (β-glukany, fenoly, minerály atd.), Nutriční vlastnosti a senzorické vlastnosti bulguru a vloček ze suchého a máčeného zrna ječmene byl ovlivněn zejména genetickým původem materiálů a použitými metodami zpracování zrna.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Result continuities

  • Project

  • Continuities

Others

  • Publication year

    2020

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Proceedings of the 15th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience Prague

  • ISBN

    978-80-88307-04-4

  • ISSN

    2336-6796

  • e-ISSN

  • Number of pages

    186

  • Pages from-to

    180-184

  • Publisher name

    Czech Chemical Society, Prague

  • Place of publication

    Prague

  • Event location

    Prague

  • Event date

    Nov 13, 2019

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article