Multigrain bakery mix with reduced gluten content and higher nutritional value
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F22%3AN0000034" target="_blank" >RIV/25328859:_____/22:N0000034 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://isdv.upv.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PUV/40476&plang=CS" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PUV/40476&plang=CS</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vícezrnná pekařská směs se sníženým obsahem lepku a vyšší nutriční hodnotou
Original language description
Uvedený užitný vzor se týká přípravy vícezrnné pekařské směsi se sníženým obsahem lepku a vyšší nutriční hodnotou, připravené s využitím pseudoobiloviny pohanky a dalších druhů obilnin se specifickou nutriční kvalitou zrna, a to ozimé pšenice odrůdy AF Oxana s barevným zrnem a vysokým obsahem antokyanů a ječmene jarního, bezpluché odrůdy AF Cesar s vysokým obsahem vlákniny potravy v podobě beta-glukanů.
Czech name
Vícezrnná pekařská směs se sníženým obsahem lepku a vyšší nutriční hodnotou
Czech description
—
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
PUV 2022-40476
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Agrotest fyto, s.r.o., PRO-BIO, obchodní společnost
Method of use
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Usage type
P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence