Professional practice for students of Secondary Industrial School of Food Technology
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F23%3AN0000034" target="_blank" >RIV/00027022:_____/23:N0000034 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Odborná praxe studentek Střední průmyslové školy potravinářských technologií, Praha 2, Podskalská 10
Original language description
Odborná praxe umožnila studentkám Střední průmyslové školy potravinářských technologií v Praze budovat a zlepšovat dovednosti potřebné k profesnímu úspěchu. Studentky prozkoumaly řadu teoretických a praktických dovedností v rámci chemických stanovení sušiny, popela, tuku, bílkovin a vlákniny, dále senzorické analýzy a vývoje nového potravinářského výrobku s využitím alternativních zdrojů bílkovin. V rámci této cesty měly studentky příležitost prověřit a upevnit své teoretické znalosti a zapojit se do týmové práce.
Czech name
Odborná praxe studentek Střední průmyslové školy potravinářských technologií, Praha 2, Podskalská 10
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů