Database of gluten-free foods: results of gluten-free foods analysis
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F24%3AN0000019" target="_blank" >RIV/00027022:_____/24:N0000019 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Databáze bezlepkových potravin: výsledky testování bezlepkových potravin
Original language description
Prezentace shrnula výsledky stanovení obsahu lepku v několika skupinách potravin, např. sýry s modrou plísní v těstě, obilných výrobků- mouky, vločky a lupínky, jedlého hmyzu, hotových chlazených pokrmů a polotovarů, paštik tvarohových a jogurtových dezertů, máku a makových náplní. Výsledky byly prezentovány na akci:19. Fórum celiaků, Výstaviště Letňany, 18. 5. 2024
Czech name
Databáze bezlepkových potravin: výsledky testování bezlepkových potravin
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2024
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů