The importance of quality and health safety in the production of poultry meat and eggs
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F01%3A80000029" target="_blank" >RIV/00027162:_____/01:80000029 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Význam kvality a zdravotní nezávadnosti v produkci drůbežího masa a vajec
Original language description
Závažným problémem z hlediska ochrany zdraví lidí je zajištění produkce kvalitních a zdravotně nezávadných drůbežích produktů, která je trvale ohrožována kontaminací původci alimentárních onemocnění salmonelami a kampylobaktery. Z těchto důvodů je nutné,aby vedle legislativních veterinárníchopatření k tlumení salmonel byl uplatňován drůbežnickými organizacemi dobrovolný program založený na komplexní prevenci v celém produkčním řetězci.
Czech name
Význam kvality a zdravotní nezávadnosti v produkci drůbežího masa a vajec
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GJ - Diseases and animal vermin, veterinary medicine
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Farmář
ISSN
1210-9789
e-ISSN
—
Volume of the periodical
7
Issue of the periodical within the volume
4
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
80-81
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—