Comparison of microscopic methods using heated meat products focussed on soybean protein proof
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F07%3A8P000469" target="_blank" >RIV/00027162:_____/07:8P000469 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
slovinština
Original language name
Porovnanie mikroskopických metód u tepelne opracovaných masových výrobkoch so zameraním na dokaz sójovej bielkoviny
Original language description
Cílem studie bylo srovnat mikroskopické metody vhodné pro detekci sójových proteinů v tepelně opracovanách masných výrobcích. Byly srovnány metody histochemické, imunohistochemické a ELISA. Imunohistochemická metoda vykazovala vyšší citlivost než metodahistochemická a byla srovnatelná s metodou ELISA.
Czech name
Srovnání mikroskopických metod u tepelně opracovaných masných výrobků se zaměřením na průkaz sójové bílkoviny
Czech description
Cílem studie bylo srovnat mikroskopické metody vhodné pro detekci sójových proteinů v tepelně opracovanách masných výrobcích. Byly srovnány metody histochemické, imunohistochemické a ELISA. Imunohistochemická metoda vykazovala vyšší citlivost než metodahistochemická a byla srovnatelná s metodou ELISA.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1B53004" target="_blank" >1B53004: Qualitative and quantitative diagnostics of particles of plant and animal origin in foodstuffs using histochemical or immunohistochemical methods.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXXVII. Lenfeldovy a Hoklovy dny- konference o hygieně a technologii potravin
ISBN
978-80-7305-024-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
123-127
Publisher name
Vetrinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
VFU Brno
Event location
VFU Brno
Event date
Jan 1, 2007
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—