All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Comparison of histochemical and immunohistochemical methods on identification of soy protein in exemplar samples

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F08%3A%230000466" target="_blank" >RIV/00027162:_____/08:#0000466 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    slovinština

  • Original language name

    Porovnanie histochemických a imunohistochemických metód pri dokaze sójovej bielkoviny v modelových vzorkách

  • Original language description

    Boli porovnané histochemické a imunohistochemické metódy pre stanovenie sójových proteinov. Boli pripravené modelové vzorky s rozným percentuálnym prídavkom sóje. Imunohistochemická metóda sa ukazuje ako vhodná diagnostická metóda na stanovenie sóje. Jecitlivejšia ako bežné mikroskopické farbiace metódy.

  • Czech name

    Porovnání histochemických a imunohistochemických metod při důkazu sojové bílkoviny v modelových vzorcích

  • Czech description

    Byly porovnané histochemické a imunohistochemické metody pro stanovení sójových proteinů. Byly připravené modelové vzorky s různým procentuálním přídavkem sóji. Imunohistochemická metoda se ukazuje jako vhodná diagnostická metoda na stanovení sóji. Je citlivější než běžné mikroskopické barvicí metody.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/1B53004" target="_blank" >1B53004: Qualitative and quantitative diagnostics of particles of plant and animal origin in foodstuffs using histochemical or immunohistochemical methods.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Bezpečnosť a kontrola potravín

  • ISBN

    978-80-552-0028-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Slovenská polnohospodárska univerzita v Nitre

  • Place of publication

    Nitra

  • Event location

    Nitra

  • Event date

    Apr 2, 2008

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article