All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

HACCP kitchen plan for the praparation of beef carpaccio and tatar steak

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F17%3AN0000032" target="_blank" >RIV/00027162:_____/17:N0000032 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/62157124:16270/17:43876232

  • Result on the web

    <a href="https://www.periodik.cz/predplatne/casopis.php?akce=vydani&titul=3707&rok=2017&vydani=7" target="_blank" >https://www.periodik.cz/predplatne/casopis.php?akce=vydani&titul=3707&rok=2017&vydani=7</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Plán HACCP kuchyně společného stravování pro přípravu hovězího carpaccia a tatarského bifteku

  • Original language description

    Systém HACCP je jeden z hlavních nástrojů, jak účinně zajistit zdravotní nezávadnost potravin a předcházet ohrožení zdraví konzumentů. Zavedení systému vyplývá z platné evropské i národní legislativy založené na základních principech. Článek popisuje zavedení systému HACCP na konkrétních příkladech ve veřejném stravování (hovězí carpaccio a tatarský biftek). Plán se zaměřuje na sedm základních principů HACCP, které jednotlivě popisuje na konkrétních pokrmech. Mezi velmi důležitý krok patří sestavení diagramu výrobního procesu a určení kritických kontrolních bodů. Prevence alimentárních nákaz musí být pro podnikatele v oblasti gastronomie prioritou a plány HACCP jsou pro zajištění bezpečnosti pokrmů nezbytností.

  • Czech name

    Plán HACCP kuchyně společného stravování pro přípravu hovězího carpaccia a tatarského bifteku

  • Czech description

    Systém HACCP je jeden z hlavních nástrojů, jak účinně zajistit zdravotní nezávadnost potravin a předcházet ohrožení zdraví konzumentů. Zavedení systému vyplývá z platné evropské i národní legislativy založené na základních principech. Článek popisuje zavedení systému HACCP na konkrétních příkladech ve veřejném stravování (hovězí carpaccio a tatarský biftek). Plán se zaměřuje na sedm základních principů HACCP, které jednotlivě popisuje na konkrétních pokrmech. Mezi velmi důležitý krok patří sestavení diagramu výrobního procesu a určení kritických kontrolních bodů. Prevence alimentárních nákaz musí být pro podnikatele v oblasti gastronomie prioritou a plány HACCP jsou pro zajištění bezpečnosti pokrmů nezbytností.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/LO1218" target="_blank" >LO1218: Healthy animal as a source of wholesome food</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Veterinářství

  • ISSN

    0506-8231

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

  • Issue of the periodical within the volume

    7

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    573-578

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database