The HACCP implementation in steak tartare production
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F18%3A43877178" target="_blank" >RIV/62157124:16270/18:43877178 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zavedení systému HACCP pro přípravu tatarského bifteku
Original language description
Systém HACCP je jeden z hlavních nástrojů, jak účinně zajistit zdravotní nezávadnost potravin a předcházet ohrožení zdraví konzumentů. Zavedení systému vyplývá z platné evropské i národní legislativy založené na základních principech. Článek popisuje zavedení systému HACCP na konkrétních příkladech ve veřejném stravování (hovězí carpaccio a tatarský biftek).
Czech name
Zavedení systému HACCP pro přípravu tatarského bifteku
Czech description
Systém HACCP je jeden z hlavních nástrojů, jak účinně zajistit zdravotní nezávadnost potravin a předcházet ohrožení zdraví konzumentů. Zavedení systému vyplývá z platné evropské i národní legislativy založené na základních principech. Článek popisuje zavedení systému HACCP na konkrétních příkladech ve veřejném stravování (hovězí carpaccio a tatarský biftek).
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
40301 - Veterinary science
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník abstraktů XLIV. konference o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
978-80-7509-541-1
ISSN
—
e-ISSN
neuvedeno
Number of pages
11
Pages from-to
239-249
Publisher name
Mendelova univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Feb 28, 2018
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—