Use of probiotics in chicken production – invited presentation at Working meeting of meat type poultry producers, Trhovy Stepanov, Czech Republic, Februarty 28, 2023
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F23%3AN0000125" target="_blank" >RIV/00027162:_____/23:N0000125 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití probiotik ve výkrmu kuřat – vyžádaná přednáška na PRACOVNÍM JEDNÁNÍ DODAVATELŮ JATEČNÝCH KUŘAT, Trhový Štěpánov, Česká republika, 28. února 2023
Original language description
Během půlhodinové prezentace byly představeny naše dosavadní poznatky o složení střevní mikroflóry drůbeže a významu této mikroflóry pro odolnost kuřat před infekcí salmonelami. Rovněž jsme upozornili na možnost ovlivnit mikroflóru v prostředí kuřat a nepřímo tak zlepšit zdravotní stav kuřat.
Czech name
Využití probiotik ve výkrmu kuřat – vyžádaná přednáška na PRACOVNÍM JEDNÁNÍ DODAVATELŮ JATEČNÝCH KUŘAT, Trhový Štěpánov, Česká republika, 28. února 2023
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40301 - Veterinary science
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů