All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Impact of the Czech Republic accession into EU on development of food consumption

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027251%3A_____%2F05%3A16100172" target="_blank" >RIV/00027251:_____/05:16100172 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Dopady vstupu ČR do EU na vývoj spotřeby potravin

  • Original language description

    Studie popisuje strukturu spotřeby potravin v ČR vzhledem k jejich cenám v roce 2004. Hlavní skupiny potravin jsou: 1/ maso a masné výrobky, 2/ mléko a mléčné výrobky, vejce, 3/ oleje a tuky, 4/ pekárenské výrobky a obiloviny, 5/ cukr a výrobky z cukru,6/ ovoce a ovocné výrobky, 7/ zelenina a zeleninové výrobky. Celková spotřeba potravin se od roku 2004 nezměnila, ale spotřeba potravin rostlinného původu vzrostla o 2%.

  • Czech name

    Dopady vstupu ČR do EU na vývoj spotřeby potravin

  • Czech description

    Studie popisuje strukturu spotřeby potravin v ČR vzhledem k jejich cenám v roce 2004. Hlavní skupiny potravin jsou: 1/ maso a masné výrobky, 2/ mléko a mléčné výrobky, vejce, 3/ oleje a tuky, 4/ pekárenské výrobky a obiloviny, 5/ cukr a výrobky z cukru,6/ ovoce a ovocné výrobky, 7/ zelenina a zeleninové výrobky. Celková spotřeba potravin se od roku 2004 nezměnila, ale spotřeba potravin rostlinného původu vzrostla o 2%.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GA - Agricultural economics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2005

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Výživa a potraviny

  • ISSN

    1211-846X

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    60

  • Issue of the periodical within the volume

    6

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    153-155

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database