Impact of the Czech Republic accession into EU on development of food consumption
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027251%3A_____%2F05%3A16100172" target="_blank" >RIV/00027251:_____/05:16100172 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Dopady vstupu ČR do EU na vývoj spotřeby potravin
Original language description
Studie popisuje strukturu spotřeby potravin v ČR vzhledem k jejich cenám v roce 2004. Hlavní skupiny potravin jsou: 1/ maso a masné výrobky, 2/ mléko a mléčné výrobky, vejce, 3/ oleje a tuky, 4/ pekárenské výrobky a obiloviny, 5/ cukr a výrobky z cukru,6/ ovoce a ovocné výrobky, 7/ zelenina a zeleninové výrobky. Celková spotřeba potravin se od roku 2004 nezměnila, ale spotřeba potravin rostlinného původu vzrostla o 2%.
Czech name
Dopady vstupu ČR do EU na vývoj spotřeby potravin
Czech description
Studie popisuje strukturu spotřeby potravin v ČR vzhledem k jejich cenám v roce 2004. Hlavní skupiny potravin jsou: 1/ maso a masné výrobky, 2/ mléko a mléčné výrobky, vejce, 3/ oleje a tuky, 4/ pekárenské výrobky a obiloviny, 5/ cukr a výrobky z cukru,6/ ovoce a ovocné výrobky, 7/ zelenina a zeleninové výrobky. Celková spotřeba potravin se od roku 2004 nezměnila, ale spotřeba potravin rostlinného původu vzrostla o 2%.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GA - Agricultural economics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
60
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
153-155
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—