How to save food?
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027251%3A_____%2F20%3AN0000027" target="_blank" >RIV/00027251:_____/20:N0000027 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://zachranjidlo.cz/wp-content/uploads/RedPot_prirucka.pdf" target="_blank" >https://zachranjidlo.cz/wp-content/uploads/RedPot_prirucka.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jak šetřit jídlem?
Original language description
Tato příručka je určena podnikatelům z oblasti veřejného stravování, státní správě a neziskovým i dalším zainteresovaným subjektům, které chtějí z ekologických, ekonomických, sociálních či jiných důvodů snížit své potravinové ztráty a odpad. Shrnuje poznatky výzkumného projektu Redukce plýtvání potravinami ve veřejném stravování RedPot, jenž podpořil program ÉTA Technologické agentury ČR v období 2018–2020. Projekt jako jeden z prvních mapuje plýtvání jídlem ve veřejném stravování v České republice a přináší konkrétní doporučení, jak snížit potravinový odpad v každodenní praxi provozů jídelen a rychlého občerstvení. ISBN 978-80-86794-63-1.
Czech name
Jak šetřit jídlem?
Czech description
Tato příručka je určena podnikatelům z oblasti veřejného stravování, státní správě a neziskovým i dalším zainteresovaným subjektům, které chtějí z ekologických, ekonomických, sociálních či jiných důvodů snížit své potravinové ztráty a odpad. Shrnuje poznatky výzkumného projektu Redukce plýtvání potravinami ve veřejném stravování RedPot, jenž podpořil program ÉTA Technologické agentury ČR v období 2018–2020. Projekt jako jeden z prvních mapuje plýtvání jídlem ve veřejném stravování v České republice a přináší konkrétní doporučení, jak snížit potravinový odpad v každodenní praxi provozů jídelen a rychlého občerstvení. ISBN 978-80-86794-63-1.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
50204 - Business and management
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TL01000071" target="_blank" >TL01000071: Food Waste Reduction in Catering</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů