All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

How to save food?

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027251%3A_____%2F20%3AN0000027" target="_blank" >RIV/00027251:_____/20:N0000027 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://zachranjidlo.cz/wp-content/uploads/RedPot_prirucka.pdf" target="_blank" >https://zachranjidlo.cz/wp-content/uploads/RedPot_prirucka.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Jak šetřit jídlem?

  • Original language description

    Tato příručka je určena podnikatelům z oblasti veřejného stravování, státní správě a neziskovým i dalším zainteresovaným subjektům, které chtějí z ekologických, ekonomických, sociálních či jiných důvodů snížit své potravinové ztráty a odpad. Shrnuje poznatky výzkumného projektu Redukce plýtvání potravinami ve veřejném stravování RedPot, jenž podpořil program ÉTA Technologické agentury ČR v období 2018–2020. Projekt jako jeden z prvních mapuje plýtvání jídlem ve veřejném stravování v České republice a přináší konkrétní doporučení, jak snížit potravinový odpad v každodenní praxi provozů jídelen a rychlého občerstvení. ISBN 978-80-86794-63-1.

  • Czech name

    Jak šetřit jídlem?

  • Czech description

    Tato příručka je určena podnikatelům z oblasti veřejného stravování, státní správě a neziskovým i dalším zainteresovaným subjektům, které chtějí z ekologických, ekonomických, sociálních či jiných důvodů snížit své potravinové ztráty a odpad. Shrnuje poznatky výzkumného projektu Redukce plýtvání potravinami ve veřejném stravování RedPot, jenž podpořil program ÉTA Technologické agentury ČR v období 2018–2020. Projekt jako jeden z prvních mapuje plýtvání jídlem ve veřejném stravování v České republice a přináší konkrétní doporučení, jak snížit potravinový odpad v každodenní praxi provozů jídelen a rychlého občerstvení. ISBN 978-80-86794-63-1.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    50204 - Business and management

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/TL01000071" target="_blank" >TL01000071: Food Waste Reduction in Catering</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2020

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů