Food waste reduction in catering
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60456540%3A_____%2F19%3AN0000109" target="_blank" >RIV/60456540:_____/19:N0000109 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Možná řešení pro redukci plýtvání potravinami ve veřejném stravování
Original language description
Prezentace dosavadních výstupů projektu RedPot, možná řešení omezení plýtvání potravinami v gastroprovozu, omezení vzniku gastroodpadu, možnosti darování nedotčených pokrmů, využití gastroodpadu pro nepotravinářské účely.
Czech name
Možná řešení pro redukci plýtvání potravinami ve veřejném stravování
Czech description
Prezentace dosavadních výstupů projektu RedPot, možná řešení omezení plýtvání potravinami v gastroprovozu, omezení vzniku gastroodpadu, možnosti darování nedotčených pokrmů, využití gastroodpadu pro nepotravinářské účely.
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
50602 - Public administration
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TL01000071" target="_blank" >TL01000071: Food Waste Reduction in Catering</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
50
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce