Challenges and possible solutions in reducing food waste
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027251%3A_____%2F20%3AN0000034" target="_blank" >RIV/00027251:_____/20:N0000034 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výzvy a možná řešení ve snížení plýtvání potravinami
Original language description
Příspěvek přináší informace o tom, v jaké míře se ve vybraných řetězcích rychlého stravování potravinami plýtvá a jaké potraviny se vyhazují nejvíce. Poznatky byly zjištěny v rámci projektu Redukce plýtvání potravinami, jehož cílem bylo změřit výši potravinových ztrát ve vybraných řetězcích rychlého stravování a hledat náměty k jejich snížení. Publikováno ve sborníku příspěvků z on-line ekonomické konference Evropské a české zemědělství před novými výzvami.
Czech name
Výzvy a možná řešení ve snížení plýtvání potravinami
Czech description
Příspěvek přináší informace o tom, v jaké míře se ve vybraných řetězcích rychlého stravování potravinami plýtvá a jaké potraviny se vyhazují nejvíce. Poznatky byly zjištěny v rámci projektu Redukce plýtvání potravinami, jehož cílem bylo změřit výši potravinových ztrát ve vybraných řetězcích rychlého stravování a hledat náměty k jejich snížení. Publikováno ve sborníku příspěvků z on-line ekonomické konference Evropské a české zemědělství před novými výzvami.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
50204 - Business and management
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TL01000071" target="_blank" >TL01000071: Food Waste Reduction in Catering</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů