Trans Fatty Acid Content in Edible Fats on the Czech Market
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11120%2F99%3A00000050" target="_blank" >RIV/00216208:11120/99:00000050 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00064173:_____/99:00000050
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah trans forem mastných kyselin v jedlých tucích na českém trhu
Original language description
V jedlých tucích dostupných na českém trhu byly stanoveny koncentrace trans forem mastných kyselin.V řadě případů došlo k poklesu obsahu trans forem mastných kyselin v jedlých tucích, v některých, zejména Ceres a Omega však tvoří trans formy mastných kyselin více než 30% obsahu mastných kyselin. To má zdravotně sociální význam.
Czech name
Obsah trans forem mastných kyselin v jedlých tucích na českém trhu
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
FB - Endocrinology, diabetology, metabolism, nutrition
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/IZ3616" target="_blank" >IZ3616: Trans fatty acids in food, in human subcutaneous fat,plasma and human milk.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Hygiena
ISSN
1210-7840
e-ISSN
—
Volume of the periodical
44
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
7
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—