All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

ESPEN guideline on hospital nutrition - part 1

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14110%2F22%3A00126017" target="_blank" >RIV/00216224:14110/22:00126017 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://www.vyzivaspol.cz/doporuceni-espen-k-nemocnicnimu-stravovani-cast-1/" target="_blank" >https://www.vyzivaspol.cz/doporuceni-espen-k-nemocnicnimu-stravovani-cast-1/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Doporučení ESPEN k nemocničnímu stravování - část 1

  • Original language description

    Evropská společnost pro klinickou výživu a metabolismus (ESPEN) vydala v roce 2021 doporučení pro nemocniční stravování. Dokument vznikl na základě potřeby systematicky shrnout současné poznatky založené na důkazech týkajících se organizace stravovacích provozů, indikace terapeutických diet a monitoringu příjmu stravy ve zdravotnických zařízeních, rehabilitačních zařízeních a zařízeních sociálních služeb s přihlédnutím k individuálním potřebám pacientů/klientů ve snaze snížit riziko výskytu malnutrice. Postupně je představeno všech 56 ESPEN doporučení.

  • Czech name

    Doporučení ESPEN k nemocničnímu stravování - část 1

  • Czech description

    Evropská společnost pro klinickou výživu a metabolismus (ESPEN) vydala v roce 2021 doporučení pro nemocniční stravování. Dokument vznikl na základě potřeby systematicky shrnout současné poznatky založené na důkazech týkajících se organizace stravovacích provozů, indikace terapeutických diet a monitoringu příjmu stravy ve zdravotnických zařízeních, rehabilitačních zařízeních a zařízeních sociálních služeb s přihlédnutím k individuálním potřebám pacientů/klientů ve snaze snížit riziko výskytu malnutrice. Postupně je představeno všech 56 ESPEN doporučení.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    30308 - Nutrition, Dietetics

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2022

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Výživa a potraviny - Zpravodaj pro školní a dietní stravování

  • ISSN

    1211-846X

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    roč. 77

  • Issue of the periodical within the volume

    č. 2

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    12-15

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database