Vinohradnictví a vinařství jako prostor poddanské svobody. Ke společensko-hospodářské dimensi terroir moravských vín.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14210%2F17%3A00094326" target="_blank" >RIV/00216224:14210/17:00094326 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
němčina
Original language name
Weinbau und Weinerzeugung als Raum untertäniger Freiheit. Zur gesellschaftlich-ökonomischen Dimension des Terroir mährischer Weine.
Original language description
Der Artikel reagiert an die önologische Diskusion und definiert den Termin Terroir aus der Sicht der gesellschaftlichen Disziplinen und betont die Bedeutung des Menschen an den Wein. Als Hauptfaktor sieht die Rolle der Freiheit im Weinbau.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical
CEP classification
—
OECD FORD branch
60101 - History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/DG16P02R017" target="_blank" >DG16P02R017: Viticulture and enology for maintaining and restoring cultural identity wine regions in Moravia</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Bohemia: Zeitschrift für Geschichte und kultur der böhmischen Länder.
ISSN
0523-8587
e-ISSN
—
Volume of the periodical
57
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
DE - GERMANY
Number of pages
17
Pages from-to
148-164
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—