All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Influence of storage time and temperature on FA content in sterilized processed cheeses

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F06%3APU63438" target="_blank" >RIV/00216305:26310/06:PU63438 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv teploty a doby skladování na obsah mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech

  • Original language description

    Cílem této práce bylo sledování vlivu skladovacích podmínek (teplota a doba) na změnu obsahu mastných kyselin (MK) ve sterilovaných tavených sýrech. Lze tedy konstatovat, že doba skladování a zvyšující se teplota mají vliv na změny obsahu MK ve sterilovaných tavených sýrech a to ve smyslu jejich snižování. Tyto změny jsou však kompenzovány jejich zvýšenou dobou minimální trvanlivosti, která činí až 30 měsíců. V praxi lze tyto poznatky využít pro zvýšení odběru bojových dávek potravin Armádou ČR, proniknutí výrobků do běžného prodeje, exportem do tropických nebo subtropických oblastí apod.

  • Czech name

    Vliv teploty a doby skladování na obsah mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech

  • Czech description

    Cílem této práce bylo sledování vlivu skladovacích podmínek (teplota a doba) na změnu obsahu mastných kyselin (MK) ve sterilovaných tavených sýrech. Lze tedy konstatovat, že doba skladování a zvyšující se teplota mají vliv na změny obsahu MK ve sterilovaných tavených sýrech a to ve smyslu jejich snižování. Tyto změny jsou však kompenzovány jejich zvýšenou dobou minimální trvanlivosti, která činí až 30 měsíců. V praxi lze tyto poznatky využít pro zvýšení odběru bojových dávek potravin Armádou ČR, proniknutí výrobků do běžného prodeje, exportem do tropických nebo subtropických oblastí apod.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    sborník

  • ISBN

    80-7305-570-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    163-165

  • Publisher name

    VFU Brno

  • Place of publication

    VFU Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Oct 18, 2006

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article