All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The effect of addition of 1-monoacylglycerols on consistency of full-fat processed cheeses

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F06%3A63504530" target="_blank" >RIV/70883521:28110/06:63504530 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv přídavku 1-monoacylglycerolů na konzistenci plnotučných tavených sýrů

  • Original language description

    Článek se zabývá vlivem přídavku 1-monoacylglycerolů na konzistenci tavených sýrů

  • Czech name

    Vliv přídavku 1-monoacylglycerolů na konzistenci plnotučných tavených sýrů

  • Czech description

    Článek se zabývá vlivem přídavku 1-monoacylglycerolů na konzistenci tavených sýrů

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Celostátní přehlídky sýrů, Mléko a sýry 2006

  • ISBN

    80-7080-620-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    186-191

  • Publisher name

    Vysoká škola chemicko technologická

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

  • Event date

  • Type of event by nationality

  • UT code for WoS article