All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Elimination of acrylamide in diabetic biscuits by application of enzyme L-asparaginase

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F12%3APU102302" target="_blank" >RIV/00216305:26310/12:PU102302 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Eliminace akrylamidu v sušenkách s fruktózou aplikací enzymu L-asparaginázy

  • Original language description

    Cílem této studie bylo snížit obsah akrylamidu v sušenkách pod deklarovanou indikativní hodnotu (500 ug/kg) použitím komerčně dostupného enzymu L-asparagináza a nalézt optimální podmínky jeho aplikace z hlediska koncentrace a vhodné výrobní fáze pro jehoaplikaci. Zároveň byl sledován i vliv přidaného enzymu na vzhled, barvu a texturní vlastnosti sušenek.

  • Czech name

    Eliminace akrylamidu v sušenkách s fruktózou aplikací enzymu L-asparaginázy

  • Czech description

    Cílem této studie bylo snížit obsah akrylamidu v sušenkách pod deklarovanou indikativní hodnotu (500 ug/kg) použitím komerčně dostupného enzymu L-asparagináza a nalézt optimální podmínky jeho aplikace z hlediska koncentrace a vhodné výrobní fáze pro jehoaplikaci. Zároveň byl sledován i vliv přidaného enzymu na vzhled, barvu a texturní vlastnosti sušenek.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    XLII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin - Sborník příspěvků

  • ISBN

    978-80-7080-839-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    93-96

  • Publisher name

    Neuveden

  • Place of publication

    Neuveden

  • Event location

    Skalský Dvůr

  • Event date

    May 21, 2012

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article