PCR-DGGE optimalization for bacteria identification in cheese
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F14%3APU109103" target="_blank" >RIV/00216305:26310/14:PU109103 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
slovinština
Original language name
Optimalizácia PCR-DGGE k identifikácii batérií v syroch
Original language description
K identifikácii baktérií v nezrejúcich syroch a soľných nálevoch bola optimalizovaná denaturačná gradientová gélová elektroforéza (PCR-DGGE) amplikónov získaných pomocou primérov špecifických pre doménu Bacteria. Bolo optimalizované zloženie zmesi pre PCR a podmienky amplifikácie DNA v PCR s primérmi s GC svorkou. Pred reamplifikáciou bolo testované prečistenie amplikónov s použitím magnetických mikročastíc.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
EB - Genetics and molecular biology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
APLIKOVANÉ PRÍRODNÉ VEDY - Zborník prác z medzinárodnej študentskej vedeckej konferencie
ISBN
978-80-8105-565-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
220
Pages from-to
85-91
Publisher name
Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave
Place of publication
Trnava, Slovenská republika
Event location
Trnava
Event date
Apr 30, 2014
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—