Identification of bacteria in cheeses by denaturated gradient gel electrophoresis
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F14%3APU112165" target="_blank" >RIV/00216305:26310/14:PU112165 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Identifikácia baktérií v nezrejúcich syroch pomocou denaturačnej gradientovej gélovej elektroforézy.
Original language description
K identifikaci baktérií v nezrejícich sýrech a solných nálevech byla optimalizována denaturační gradientová gélová elektroforéza (PCR-DGGE) amplikonů získaných pomocí primérov specifických pro doménu Bacteria. Bylo optimalizováno složení směsi pro PCR apodmínky amplifikáce DNA v PCR s primery s GC svorkou. Před reamplifikácí bylo testováno prečistění ampliknů s použitím magnetických mikročastíc.
Czech name
Identifikácia baktérií v nezrejúcich syroch pomocou denaturačnej gradientovej gélovej elektroforézy.
Czech description
K identifikaci baktérií v nezrejícich sýrech a solných nálevech byla optimalizována denaturační gradientová gélová elektroforéza (PCR-DGGE) amplikonů získaných pomocí primérov specifických pro doménu Bacteria. Bylo optimalizováno složení směsi pro PCR apodmínky amplifikáce DNA v PCR s primery s GC svorkou. Před reamplifikácí bylo testováno prečistění ampliknů s použitím magnetických mikročastíc.
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
EB - Genetics and molecular biology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
978-80-214-5077-6
Place of publication
Neuveden
Publisher/client name
Neuveden
Version
Neuveden
Carrier ID
—