Isolation and identification probiotic DNA in durable meat products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F14%3APU112196" target="_blank" >RIV/00216305:26310/14:PU112196 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Izolace a průkaz probiotické DNA v trvanlivých masných výrobcích
Original language description
Na trhu v ČR jsou dostupné masné výrobky s probiotiky od dvou výrobcu. Jedná se o trvanlivé fermentované salámy, tj. tepelne neopracované trvanlivé masné výrobky. Mimo jiné se vyrábí salám Ovcácká klobása s probiotiky a salám Orlík. Salámy s probiotiky jsou zdravejší alternativou k jiným bežným masným výrobkum a mají tak pozitivní vliv na zdraví konzumenta. Mezi probiotické bakterie patrí zejména zástupci rodu Lactobacillus
Czech name
Izolace a průkaz probiotické DNA v trvanlivých masných výrobcích
Czech description
Na trhu v ČR jsou dostupné masné výrobky s probiotiky od dvou výrobcu. Jedná se o trvanlivé fermentované salámy, tj. tepelne neopracované trvanlivé masné výrobky. Mimo jiné se vyrábí salám Ovcácká klobása s probiotiky a salám Orlík. Salámy s probiotiky jsou zdravejší alternativou k jiným bežným masným výrobkum a mají tak pozitivní vliv na zdraví konzumenta. Mezi probiotické bakterie patrí zejména zástupci rodu Lactobacillus
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
EB - Genetics and molecular biology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů