All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Determination of antimycotic preparations based on natamycine

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F12%3A43869332" target="_blank" >RIV/70883521:28110/12:43869332 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Stanovení antimykotických přípravků na bázi natamycinu

  • Original language description

    Práce se zabývá vývojem metodiky na stanovení antimykotických přípravků na bázi natamycinu, které jsou využívány při výrobě trvanlivých fermentovaných salámů. Stanovení bylo provedeno pomocí HPLC-UV/VIS a HPLC-MS. Byla zjišťována účinnost produktů na kvasinky a plísně, které mohou způsobovat kažení trvanlivých masových výrobků. Natamycin byl extrahován z povrchu obalu pomocí směsi metanol-voda a analyzován pomocí výše uvedených metod.

  • Czech name

    Stanovení antimykotických přípravků na bázi natamycinu

  • Czech description

    Práce se zabývá vývojem metodiky na stanovení antimykotických přípravků na bázi natamycinu, které jsou využívány při výrobě trvanlivých fermentovaných salámů. Stanovení bylo provedeno pomocí HPLC-UV/VIS a HPLC-MS. Byla zjišťována účinnost produktů na kvasinky a plísně, které mohou způsobovat kažení trvanlivých masových výrobků. Natamycin byl extrahován z povrchu obalu pomocí směsi metanol-voda a analyzován pomocí výše uvedených metod.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Bezpečnosť a kontrola potravín

  • ISBN

    978-80-552-0769-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    63-66

  • Publisher name

    Slovenská poľnohospodárská univerzita v Nitre

  • Place of publication

    Nitra

  • Event location

    Nitra

  • Event date

    Mar 28, 2012

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article