Fresh hops in beer
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F20%3AN0000086" target="_blank" >RIV/14864347:_____/20:N0000086 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Čerstvý chmel v pivu
Original language description
NESVADBA, Vladimír a Michal VOKŘÁL. Čerstvý chmel v pivu. In: M. Vokřál, ed. Československá Pivovarsko-sladařská ročenka 2021. Olomouc: Agriprint, 2020, s. 101-104. ISBN 978-80-87091-91-3. Využití čerstvého chmele pro výrobu piva. Několik českých minipivovarů uvařilo v roce 2020 pivo z čerstvého zeleného chmele. Jednalo se i o různé receptury spodního i svrchního kvašení.
Czech name
Čerstvý chmel v pivu
Czech description
NESVADBA, Vladimír a Michal VOKŘÁL. Čerstvý chmel v pivu. In: M. Vokřál, ed. Československá Pivovarsko-sladařská ročenka 2021. Olomouc: Agriprint, 2020, s. 101-104. ISBN 978-80-87091-91-3. Využití čerstvého chmele pro výrobu piva. Několik českých minipivovarů uvařilo v roce 2020 pivo z čerstvého zeleného chmele. Jednalo se i o různé receptury spodního i svrchního kvašení.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů